✓Handgemaakte herensieraden ✓Gratis en snelle verzending ✓Luxe verpakking

Over ons

Papilio Design is een handgemaakt sieradenmerk, opgericht door moeder en dochter, vanuit de behoefte om sieraden te maken met een eigen verhaal, een passie voor het bedenken en creëren van nieuwe ontwerpen, eindeloze creativiteit en vooral ook samen een leuke en bijzondere tijd door te brengen. Onze sieraden zijn van hoge kwaliteit, zodat je ze altijd wil blijven dragen en er lang van kunt genieten. Bij ons shop je diverse items in verschillende stijlen. Wij zien al onze klanten als unieke personen en een sieraad komt pas echt tot zijn recht als iemand hiervan gaat stralen. 

Wij maken alle sieraden zelf, dus geen enkel exemplaar zal exact hetzelfde zijn. Speciale verzoeken met specifieke wensen vinden wij het allerleukst om te maken! Niets is te gek voor ons. Kortom: handgemaakt met liefde, gepersonaliseerd en speciaal naar jouw wensen. Verras iemand met een bijzonder sieraad van Papilio Design of verwen jezelf.  

Suzanne Wermeester

Creativiteit zit in mijn DNA. Ik ben opgegroeid in een gezin waarbij beide ouders in het onderwijs les gaven; de één als leraar handvaardigheid en de ander als handwerk juf op de basisschool. Ik heb 2 modeopleidingen afgerond en ben vervolgens 11 jaar werkzaam geweest als styliste/ontwerpster van een kledingmerk. Het samen creëren van een collectie en het samenstellen van kleurkaarten en thema’s was echt jarenlang mijn passie. Na deze periode werd het tijdvoor wat anders, dus heb ik deze passie verder voortgezet binnen de woon- en interieursector. Ik vind het heerlijk om met kleuren en materialen in de weer te zijn en daarmee een thuis te creëren.

Daarnaast ontstond de behoefte om samen met mijn oudste dochter, wie inmiddels al een aantal jaar geleden het ouderlijk nest heeft verlaten, quality time door te brengen. Samen een sieradencollectie ontwerpen waarbij het gaat om unieke, zelfontworpen en handgemaakte eye-catchers geeft mij zoveel energie en plezier. Vooral omdat we het samen kunnen doen. Een unieke moeder-dochter samenwerking waarbij wij elkaar goed aanvullen in het creatieve proces.

We vinden het ook erg belangrijk om custom made sieraden binnen de collectie van Papilio te kunnen aanbieden voor iedereen die een sieraad op maat of in een bepaalde kleurcombinatie wenst, zodat deze precies bij zijn persoonlijkheid past.   

Bo Perrel

Mijn interesses zijn altijd erg breed geweest. Om te beginnen had ik vanaf 14-jarige leeftijd al een doel voor ogen, namelijk advocaat worden en ooit een eigen kantoor beginnen. Het idee van een eigen bedrijf wekte al op jonge leeftijd mijn interesse. Inmiddels heb ik de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam afgerond. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn ambitie niet meer bij de advocatuur lag, maar de droom van een eigen bedrijf wel steeds groter was geworden. 

Ik kan op heel veel verschillende manieren mijn creativiteit kwijt. Vanaf kleins af aan wilde ik altijd tekenen en knutselen. Op een gegeven moment begon ik alle kleren van mijn barbies te transformeren naar totaal nieuwe kledingstukken en hadden mijn moeder en ik om de zoveel tijd op zondag onze moeder-dochterdagen waarbij we met stofjes, glitters en noem het maar op van alles gingen maken. Ik weet nog dat ik dat geweldig vond. Tijdens de middelbare school heb ik atelierklas gevolgd en als enige eindexamen gedaan in het vak tekenen. In deze periode ontwikkelde ik ook een grote interesse voor kleding en make-up en dan voornamelijk steeds nieuwe creaties met de mooiste oogschaduwpaletten maken. Ik denk dat ik wel voor ons beide kan spreken als ik zeg dat we shop-a-holics zijn. Hele dagen samen door de stad slenteren en nieuwe make-up, kleding en uiteraard sieraden kopen.

Daarnaast haal ik er veel plezier uit om mij continu met de inrichting van mijn eigen huis bezig te houden. Wekelijks verander ik de accessoires in huis, krijg ik weer nieuwe ideeën en moet alles ineens anders, soms een beetje in het extreme. Ook koken is een grote hobby. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken.

De band tussen mij en mijn moeder is altijd heel sterk en bijzonder geweest. We lijken zo veel op elkaar, waardoor we vaak hetzelfde denken en elkaar zonder woorden begrijpen. We hebben altijd al gefantaseerd over een eigen bedrijf en konden dan uren kletsen en brainstormen over hoe we dit voor ons zagen en aan zouden pakken. Waarom niet gewoon beginnen? Het leek ons heerlijk om samen lekker bezig te zijn. De keuze was al snel gemaakt; het worden sieraden. Het is zo mooi om te zien hoe sieraden iemand helemaal kunnen laten stralen en dat is nu ook juist hetgeen wat wij willen bereiken.